Étkezés

A csoportokban résztvevő gyerekek számára általában napi 4 étkezést biztosítunk (csoportoktól függően): reggelit, tízórait, ebédet és uzsonnát a reformkonyha és egészséges étkezést előtérbe helyezve. Az étkezéseknél igyekszünk figyelembe venni az egyéni igényeket, alkalmazkodni a családi étkezési szokásokhoz. Az ebédet minőségi közétkeztetési cégtől rendeljük a szülők nevében. A diétás étrendnek is megpróbálunk eleget tenni, a heti menüt dietetikus kollégával egyeztetve állítjuk össze. Az étkezések alapvetően sok friss zöldséget, gyümölcsöt tartalmaznak, folyadéknak pedig tiszta vizet vagy préselt (tartósítószer mentes) gyümölcsleveket kínálunk. Az önállóan még nem étkező gyerekeket természetesen megetetjük, de csak kivételes esetekben pépesítünk.

Az étkezési hozzájárulás az aktuális beszerzési árak függvénye, 500 Ft / nap, ami csak a ténylegesen a Mesefában töltött napokra fizetendő.

Ebédet csak az előző nap 08:00 óráig tudunk rendelni és lemondani is. Tehát a le nem mondott ebédet is – sajnos – ki kell fizetni.